Menu

Jídelní lístek

28. - 29. 4. 2018

Avokádový toust  2 ks  s vejcem  ………………….....................................…...70,-
Naložený balkánský sýr s cibulí a olivami, rozpečená bageta  …………90,-
Nakládané tofu se sušenými rajčaty, rozpečená bageta …..................... 90,-
Miso Rámen    0,5l     ……………………………....…...…....................................... 90,-
Japonská polévka s nudlemi udong, mořskými řasami, bílými houbičkami a vejcem (veganská verze s tofu)
Domácí bramboračka s hřiby    0,3l  ………...............….........................…. 45,-
Zeleninový vývar s nudlemi   0,3l  ………............…............................….…. 35,-
Zeleninové teriyaki s žampiony nebo tofu, rýžové nudle nebo pražená rýže..…160,-
Pivní houbový guláš s fazolemi, rozpečená bageta ……...................... 150,-
Smažený květák 200g s přílohou a dresingem (1, 3) ………….................. 140,-
Smažená brokolice 200g s přílohou a dresingem (1, 3) …...................... 140,-
Smažené olomoucké syrečky 200g s přílohou a dresingem…..........…. 160,-
Smažená niva 200g s přílohou a dresingem…………………..…................... 160,-
Zeleninový karbanátek se sýrem 200g  s přílohou a dresingem ………150,-
Smažené žampiony 200g s přílohou a dresingem  …….........................…140,-
Přílohy: vídeňský bramborový salát (3), tymiánové brambory, pečené brambory s kmínem …….40,-
Rozpečená bageta………………………..10,-
Dresingy: tatarka, jogurtový s bylinkami              samostatně ……...10,-
Okurkový salát s koriandrem a sezamovým olejem 200g  (11) .…40,-
varianty s chilli papričkami, arašídy

Doporučujeme

Fernando Saunders
Pátek, Červen 22, 2018 - 20:30
Hospůdka Na Věčnosti
http://www.navecnosti.cz
Velká Mikulášská 11 669 02, Znojmo